Hmmm…

Ibland tror jag det är lätt att ta saker och ting för givet, när man är “inne” i något så är det nog svårt att inte hamna i “självklarhets faktorn”. Men bara för att något är självklart för mig betyder det ju inte att det är det för andra! Något jag inte tänker på alla gånger…

Jag stod och lekte lite med hundarna i solen när en dam kom fram och pratade, hon tyckte om hundar och ville bara berätta om hennes egna erfarenheter osv… Jag stannade upp en stund och lyssnade på kvinnan, sen fortsatte jag att leka med Snooby, vi tränade lite trix och konster. Kvinnan tyckte Snooby var jätteduktig och berömde min fina pojke 🙂 Men… sen tystnade hon en stund och började sedan ömka grabben! Hmmm, vad hände nu undrade jag? Sen förstod jag när hon fortsatte prata, hon tyckte jag var elak som fick Snorpan att skämmas! Hans trick där han sänker huvudet mot backen och lägger framtassen över nosen, hon trodde att han skämdes på riktigt!!!! Att jag bad honom skämmas för att han gjort något dumt, och hon förstod inte varför eftersom han varit så duktigt och gjort sina trix! Ehhhh… Vad säger jag nu??? “Nä, du förstår… det är också bara ett intränat trick, han skämms inte på riktigt”

Hahahaha! Va fel det kan bli ibland!

Snoobys "skämms" trick 😉

, ,