Bakombyten

Nu har hundarna blivit super duktiga på torrhandlingen och cirkelträningen, förr har jag aldrig tränat på bakombyten i torrhandlingen utan jag har fokuserat på att de hänger på i grundsvängarna och i framförbytena i olika tempon osv… Men efter att Emelie Merenius var här och hade kurs för oss i påsk så bestämde jag mig för att börja träna bakombyten i torrhandlingen också, hittills har jag bara tränat detta på hinder. Så nu har vi tränat in bakombytena även i torrhandlingen. Det blev en helt underbar eftermiddag i solen med grabbarna, men fasiken vilken dålig kondis jag har! Hemskt!

Imorgon ska vi iväg till veterinären med sönerna, Ice ska röntga höftlederna och armbågarna, Flash ska få ögonen undersökta eftersom de har runnit en del på sistone och Lucky ska få en liten knöl undersökt. Tror inte att det är något men jag vill ändå vara på den säkra sidan.

, , ,