Dubbelboxkurs

Då var dubbelboxkursen med Mija Jansson över, jag är riktigt nöjd med både Flash & Ice, däremot behöver jag mer träning 😉
Ikväll gick vi igenom bakombyten, threadlar, serpentiner och startlinje med ett framförbyte. Det är svårt för mig som är så ny inom agilityn att bestämma mig för vad jag tycker låter vettigt och vad jag inte håller med om alla gånger. Nu har jag ju bestämt mig för att inte köra Gregs system utan faktiskt hitta ett eget som passar mig och grabbarna, och det är ju någonting som kommer att växa fram ju mer erfarenhet jag får. Men jag känner att jag måste få testa och bilda min egen uppfattning om saker och ting. Men det är ändå bra för mig att lyssna och lära av andra med mycket mer erfarenhet, det ger mig självklart mer förståelse för olika sätt att handla osv… Men det jag tillslut väljer är något jag själv måste komma fram till, jag bara funkar så! Gillar liksom inte regler, om jag inte gjort dom själv såklart 😉 Fortfarande i trotsåldern tror jag!
Hur som helst är jag supernöjd över hur Flash återhämtar sig nu för tiden när det går fel, om han ramlar, river ett hinder, trampar fel osv… Förut blev han rädd, osäker och allmänt sänkt 🙁
Han gjorde en missbedömning på andra hindret under start sträckan och tog av alldeles för långt innan, han landade mitt på hindret och ramlade och skrapade i gruset. Men han återhämtade sig fint och vi kunde köra vidare. En riktig seger för oss!!! Han börjar bli så cooool 🙂 Gud vad jag älskar min bruna pojke!! Ska bli så spännande och kul att debutera med honom på lördag 🙂

, , , ,