Fullt upp

Igår hade jag och Flash en fullspäckad dag, det började med Specialsöksgruppen på Hundens Hus klockan tio och slutade med Lördag hela veckan ute på Väsby bk klockan nio på kvällen. Kom knappt ihåg något av resten av kvällen, hamnade i någon halvkoma tror jag 😉 Så när klockan ringde åtta i morse var jag allt annat än pigg, men det var bara att pallra sig ut med jyckarna och dra sig iväg till gymmet, pump på schemat!
Efter det blev det smått kaotiskt, men det löste sig till slut och dagen spenderades först ute i Håga med en privatträning och efter det åkte jag ut till Djurgården för ett möte om framtida jobb. Fullt ös med andra ord 😉

Kvällen har nu avslutas med en lång och skön promenad med mina söner och våra vänner, nu är det dags för lite onyttig fast food och slappar kväll. Laddar inför en städar dag imorgon… Men ikväll är det bara myyys! 😉

Äntligen vår!! Nu har vi långa härliga träningsdagar framför oss 🙂

, , , , ,