Mysig söndag

Trots att städning har stått på schemat har varit en mysig dag, morgonen startade med en promenad i solen och grabbarna blev friserade, bort med all vinterpäls! Nu är det vår 🙂 Efter det fick grabbarna äta frukost och ta det lugnt medan jag började med städningen. Som belöning till mig själv tog jag med mig hela gänget ut i solen där det blev till att friska upp frisbee “sinnet”, usch va dåligt jag kastade! Märktes att de hade svårare att fånga när jag var så usel, men det blir nog snart bättre 😉

Med Lucky, Flash & Ice tränade jag en del cirkelträning, dom börjar bli riktigt duktiga! Väldigt följsamma och uppmärksamma på hur jag rör mig. Märker en väldig skillnad i hur de jobbar, Lucky & Flash ligger väldigt nära mig medan Ice har mycket mer avstånd, han får jobba in i tajta svängar medan de andra ligger tätt intill och hänger med hur jag än springer. Ice känns väldigt säker, det gör i och för sig Flash också, och Lucky börjar komma ikapp, det är superkul och jag får motion! Roligare att springa såhär än att bara gå ut och springa. Huvudsaken är jag får röra på fläsket 😉 Efter en massa skoj gick vi hem och tog en dusch, allihop! Det var dags för ett ordentlig bad för pojkarna, så nu är dom rena och fina, luktar sååå gott. När dom torkat ordentligt så åker Expot på, inga fästingar här tack!!!

Nybadade vovvar!

, , ,