Hindrena på plats!

Dagen har bara spungit förbi! Den började med att jag & Goran fick åka ut till Årsta och ta emot mina agilityhinder som levererats, det tog säkert ca 2,5 tim att packa upp allting så jag hade inte mycket energi kvar för att träna. Men vi var ju tvungna att inviga ridhuset så lite träning blev det ändå 😉 Blev lite småkombinationer men 4 hopphinder, slalomen och en tunnel. Sen avslutade vi med lite serpentiner & thredles, det ska vi jobba vidare på imorgon.

Kvällen bjöd på föreläsning i Gregs handlingsystem av Mija Jansson vilket resulterade att jag & Marie direkt bokade oss på hennes dubbelboxkurs i april. Jag längtar till att själv få gå kurs! Nu när jag kan boka ridhuset så vill jag definitivt boka in en fortsättningskurs med Eva Bertilsson (hon ska ha en grundkurs på Hundens Hus i mars), jag vill även att min underbara vän Johanna Allanach (som även hon kommer till Hundens Hus i höst) ska ha komma och ha kurs, hon är en GRYM instruktör! Ska även fråga Emelie Merenius (som jag ska gå utbildning för i feb) om hon vill ha en kurs här. Bara kanon duktiga agilitymänniskor alltså, vill ju lära mig från de bästa 😉

Snooby snömonster 🙂