Specialsöket

är över för denna gång. Det hände en hel del i träningen under dessa två dagar. Vi gick bland annat igenom hur man kan kommunicera tydligare information till sin hund för att effektivisera träningen och vi kom även in på ämnet utvärdering. Om vi börjar att utvärdera våra träningspass, vart var vi när vi började? vart är vi nu? Har det inte hänt något under vårt pass, ligger vi på samma steg, kan jag snabbt dra slutsatsen att det jag gör inte är speciellt effektivt. Något behöver förändras, jag som tränare måste förändra något. Intressanta diskussioner som förhoppningsvis gav oss alla något. Jag har i alla fall reflekterat över min egen träning och tänker göra vissa förändringar som jag hoppas mina vovvar kommer att svara bra på 🙂 Vi jobbar nu vidare på att träna in en bra externbelöning som jag började med i lördags med Ice. Idag fick även Flash följa med och träna, han har lättare för den här träningen än Ice så nu ligger de på ungefär samma nivå i träningen. Imorgon kommer våra hinder! Tjohoooooo!

Min smarta kille 🙂