Vilka framsteg

Flashs slalom ser riktigt proffsigt ut! Nu är det dags att filma igen, när husse har tid såklart. Tjusiga ingångar och riktig bra fart, så efter ett par pass med lite finslip är det dags för att lägga till störningar, ska försöka “dra” honom ur slalomen med olika störningar.  Tanken är att göra honom så målinriktad och säker han bara kan bli. Vem vet vad som kan hända på tävling 😉

Ice gjorde riktigt bra ifrån sig, han visar en riktigt bra attityd vilket gör att jag kan öka kriterierna snabbare än jag gjort med Flash. Även fast han “misslyckas” många gånger på rakan så fortsätter han och jobba, vilket gör att han alltid löser uppgiften till slut. Skulle jag ha gjort så med Flash hade han lagt av. Vi ökade kriterierna ordentligt idag, vinklade upp pinnarna så endast den första porten var aningen öppen, de andra pinnarna stod på rad. Stort steg! Han är en riktig stjärna min lilla Gremlin 🙂 Räknar med 2-3 pass till så springer han slalom mellan 4 pinnar, och därifrån går det fort! Flash gick från 4 pinnar till 8 till 12 på endast ett par korta pass.

Vi tränar matte väl ;)

Vi tränar matte väl 😉