Mycket lyckat träningspass

Solen tittade fram innan det var dags att gå till jobbet igår, så vi tog tillfället i akt att träna lite slalom. Gick super! Flash börjar bli riktigt duktig, hittar knepiga ingångar, fått upp bra fart… Jag är helt klart nöjd med grabbens utveckling 🙂 Ice går framåt han med, jag vinklade upp pinnarna 2 ggr igår. Nu står de nästan på rad, det här var det det stadiet i träningen som den största utmaningen när jag körde med Flash. Får se om det är likadant med Ice? Jag är ju nybörjare på allt som har med Agility och göra och Flash är den första hunden jag har tränat 2 x 2 metoden med. Ska bli intressant om jag och Ice står inför samma utmaningar som jag fick med Flash eller om han bjuder på helt nya, handlar det mest om mig, “metoden”, typ av hund, eller en kombination av det tre? Spännande 😉

Mina yngsta stoltheter :)

Mina yngsta stoltheter 🙂