Min lille pojk har fyllt 5 mån!

Tiden bara springer iväg, nu har Gremlin hunnit blivit 5 mån gammal. Vart tar tiden vägen??? Kan han inte få vara min LILLA puppy ett tag till…

Jag växer så det sprakar!

Jag växer så det sprakar!

Idag ska jag hämta ut våra nya “hemma” agilityhinder som har kommit, så ikväll när det svalnat lite blir det träning med grabbarna 🙂 Ska försöka få husse att filma lite, om du inte filmar din egen träning, se till att börja! En läxa jag lärde mig av Bob Bailey, gör sååå mycket för den egna utvecklingen. Du ser exakt vad du gör bra, vad som behöver förbättras osv… Enligt Bob är filmkameran den bästa “uppfinningen” efter den sekundära förstärkaren.

Eftersom Sandra plockat flera liter kantareller så var hon gullig och tog med en hel påse till mig som jag kan använda till att träna grabbarna och ha till kurshundarna. Så nu på dan blir det nog att introducera Flash & Ice till det gula guldet 🙂 Snooby & Lucky ska få sig en liten “uppfräschare” i svampletandet. Ska även lära dem att söka trattisar i år, även de skulle Sandra förse oss med till en början 🙂

Specialsök är numera min grej

Specialsök är numera min grej