Fortsätter att imponera på matte

Efter gårdagens lek kring stockarna i skogen där jag belönade lill Ice för att fokusera framåt på “hindret”, en gammal kal trädstam som ligger på backen, fick Gremlin riktig driv framåt! När han nu har “hindret” framför sig stickar han bara emot det och får sin belöning i farten på andra sidan 🙂 Ingen blick bakåt överhuvudtaget, så snyggt. När vi lekt klart i skogsdungen gick jag och hämtade en tunnel i garaget, det är en liten tunnel som passar mindre hundar men än så länge kommer han igenom den så jag bestämde mig för att introducera honom för ännu ett agilityhinder. Gossen har ju blivit riktigt duktig på att runda saker, så det första han försökte med var att springa runt tunneln ett par varv, när det inte fungerade försökte han putta på den, komma under den osv… När han till slut tittade in i den fick han sin lön, efter 3 belöningar stack han igenom tunneln och fick kongen på andra sidan. Han for in i tunneln om och om igen för att få jaga kongen på andra sidan, sååå häftig liten kille! Kommer att bli en riktig liten arbetsmaskin 🙂

Så många leksaker, vilken ska jag välja?

Så många leksaker, vilken ska jag välja?