Sååå smart liten Gremlin!

Med tanke på Ice tänkta framtida agilitykarriär har vi börjat med lite Handlingövningar i dag, vilken liten kille han är! Kunde inte vara en stoltare matte 🙂 Vi började med lite cirkelarbete på promenaden mitt på dan, hade inga belöningar med men eftersom jag gjort grabbarna kott tokiga plockade jag bara upp en kotte som jag sedan belönade honom med, tacksamt kan jag säga 🙂 Grabben gillar att springa kan jag lova, i början var han väldigt vid, sprang långt ut. Men så fort han närmade sig min sida belönade jag honom med kotten, efter ett par repetitioner sprang han genast närmare. Fast jämfört med Flash som springar nära nära så är han fortfarande vid. Kul med olika typer av hundar! Nu på kvällen när husse tog de stora pojkarna på en längre promenad fick jag och min lilla Gremlin lite tid för att busa själva, vi tränade på backa, komma tillbaks med leksaken och Handlingövningar. Det var mitt lilla geni som började bjuda på beteenden som att springa runt vardagsrumsbordet som jag fick ideén av att vi kunde träna på lite Handling, har ju även en pelare i vardagsrummet som han nu duktigt rundar när jag skickar honnom. Nu hade vi två “hinder” vilket gjorde att jag kunde styra honom mellan de två. Så kul hade vi! Han lär sig så fort, kommer bli en riktigt duktig agilityhund 🙂

Gremlin och "sin" pelare :)

Gremlin och "hans" pelare 🙂