Kuuuul!

Fick ett mejl av Karin Strandberg som samarbetar med Anders Hallgren, de ska nu göra en film om Brandvarnarhunds träning och vill att min fina pojke Snooby ska vara med 🙂 De tyckte att han var duktig och lärde sig fort under utbildningen vi gick för lite mer än ett år sen, eller är det redan två år sen? Hoppas dagar och tider fungerar så vi kan vara med så även Snooby får bli filmstjärna 😉 Han fick ju inte vara med i våra filmer, de var bara de andra tre som fick vara med, vilket jag ångrar nu! Men det var i och för sig han som valde att inte vara med, han ville vara med husse istället… Så är det nästan alltid nu för tiden, husse är bättre än matte 🙁 Svider, men det får jag ta. Vet själv varför det blev så, för mycket Flash & Ice och för lite Snorpan… Tack och hej sa han då och valde husse som ger honom det han vill ha. Tur att husse finns så alla får sina behov tillgodosedda!

Blivande filmstjärna ;)

Blivande filmstjärna 😉