2 x 2 med grabbarna grus

Gremlin fick sitt första pass i 2 x 2 slalomträning idag, stolträningen har definitivt gett effekt för grabben förstod snabbt att det var intresset slalompinnarna som gav utdelning. Han gick igenom porten för att få sin gobit eller jakt och kamplek, vi tränade både på höger och vänster sida om porten. Med Flash har jag två portar, han börjar få till riktigt knepiga ingångar 🙂 Den träningen har jag ju helt missat med Snooby & Lucky, i och för sig har vi “bara” tränat för aktiverings skull, men ändå. En viktigt del som jag måste lägga ned tid på för Flash och Ice eftersom de ska tävla. Jag kommer att fortsätta ett eller två pass till och jobba på svåra ingångar innan jag vinklar pinnarna mer. Bara för att jag ska lära mig mer om 2 x2 metoden tränar jag även Snooby & Lucky när de är med, Snooby fattade sambandet mellan porten och att jag kastade hans kong i den tänkta slalomskenans linje. Även han fick till lite knepigare ingångar. Lucky är så het så jag har fått börja på Ice stadie för att bara få ned honom i varv och börja tänka på vad det är han gör. Väldigt nyttigt för mig som tränare att träna 4 hundar på olika nivåer och som är så väldigt olika, det kommer att göra mig flera erfarenheter rikare.

Efter träningspasset blev det att leta mat i gräset 🙂

P6180042