Så lyckat träningspass!

Vi fortsatte på 2 x 2 på eftermiddagen när det blivit lite svalare och vi hade mer skugga att träna i. Grabbarna var supertaggade och vi fick till ett riktigt lyckat träningspass 🙂 Alla gjorde framsteg idag, framförallt  Lucky som koncentrerade sig mer på vad han skulle göra och mindre på att skälla. Flash är redo att gå vidare med att rotera upp pinnarna mer, han  fick till riktigt snygga ingångar idag och gjorde väldigt få misstag. Ice, den lilla rackaren har förtstått sambandet mellan att röra sig igenom pinnarna med att få jaga sin älskade fårskinnsleksak. Han kampade till och med ordentligt idag! Har tyckt att han haft lite dålig kamp men ikväll ändrades det, nu fick jag knappt honom och släppa fårskinnet när han väl hade jagat ifatt den. Men det är fortfarande jakten som är nr 1 för gossen, den är det definitivt inget fel på!  Hur som helst, kul hade vi 🙂 och det är ju det träning ska gå ut på, eller hur?

Flash njuter :)

Flash njuter 🙂