Mysig pizzakväll…

Dagen slutade med pizzakväll för alla, och när vi var mätta och belåtna slog vi oss ned för att lyssna på Ole och Trond från Norge när de berättade om sitt jobb inom militären. Bland annat fick vi se en massa bilder från deras träningsanläggning och uppdrag de varit på. Trond hade en massa bilder från hans tid i Afganistan som han berättade om, hur de tränade hundarna och vad de gjorde för att de skulle hålla måttet för alla uppdrag. Imponerande!  Det är så intressant och roligt att träffa så många människor med så mycket erfarenhet inom olika områden 🙂 Jag blir super inspirerad!

Jag och Anna har blivit riktigt bra kompisar och planerar att träffas så fort som möjligt igen efter den här utbildningen, har bland annat diskuterat om att åka till Kanada tillsammans och gå kurs för Susan Garrett. Om plånboken tillåter så kanske vi kommer att ses på APDT Conference i Oakland i okt. Hoppas!

Min träningspartner och vän Anna:)

Min träningspartner och vän Anna 🙂