Bob Bailey

Nu ligger jag här helt slut efter första dagen på Chicken Camp… Kunde knappt sova nånting inatt, gick upp 04.30 åkte 05.30, kom fram strax före 09.00. Sen har det varit lektioner hela dagan fram till 18.00, vill bara sova nu!

Första dagen bestod av att träna på de mekaniska färdigheterna innan vi ens kom i närheten av hönorna, sedan fick vi lära oss att hantera de vita damerna. Dagen varvades av teori och praktik och som sista övning fick vi börja träna target med våra två höns. Vad Bob åter och åter igen upprepade var att träning och en mekanisk färdighet. En liknelse han gjorde var… Om du skulle in på en större och allvarlig operation, skulle du vilja att din kirurg hade spenderat de sista 5 åren med att studera och läsa sig till hur en sådan operation går till eller vill du att din kirurg ska ha spenderat de sista 5 åren med att utföra dessa operationer? För att bli en skicklig tränare behöver vi alltså träna, träna och åter träna på våra mekaniska färdigheter. Få se om mina färdigheter blir bättre efter en hel natts sömn;)

Nu ska jag försöka sussa…

Damerna som tränar mig;)

Damerna som tränar mig;)