Nu är hösten planerad på Hundens Hus

Nu är det klart, det blir till en början en halvtidstjänst på Hundens Hus i höst. Jag och Cilla har planerat in en massa spännade kurser och utbildningar. Nytt kommer bland annat att Specialsöket att vara, så för alla er som vill utveckla luktdiskrimineringen och jobba mer målinriktat under en längre tid, lämna er intresseanmälan till Hundens Hus redan nu. Själv kommer jag att träna Snooby och Lucky. Eftersom mycket av min tid kommer att spenderas i Hundens Hus lokaler på Kungsholmen och Ryttarstadion så kommer jag hinna träna mina egna hundar mer pedagogiskt, korta roliga pass som kan läggas in under dagens lopp. Ser vi fram emot:)

Nu är det dags för mig att börja planera in mina egna kurser i höst, fast det är det sista jag har lust med. Planeringsdelen är inte min starka sida direkt, speciellt inte nu när jag räknar dagar, timmar… tills min lilla Ice kommer. Det är nästan det enda jag kan tänka på, tittar på kort varje dag och längtar! Han kommer att få en riktigt rivstart i sitt nya liv som bland annat uppvisningshund på kurser, dagen efter han kommer ska han vara med mig på “lördag hela veckan” där vi ska visa kursdeltagarna hur man busar tillsammans och utvecklar leken;) Och när han inte orkar längre så får storebror Flash som nu är van uppvisningshund ta över busandet. Han är numera lek proffs!

Klart jag kan leka, är en naturbegåvning om jag får säga det själv...

Klart jag kan leka, är en naturbegåvning om jag får säga det själv...