Agility med Claudia

Flash fick så han teg när vi träffade Claudia och tränade idag, slutade med att han la sig framför hopphindret och tungan hängde i backen! Balanshindren går just nu allt annat en bra, men jag får helt skylla mig själv, misstag, misstag… Så nu tänkte jag at vi ska börja träna på balansen ute i skogen och överallt där miljön tillåter, när det fungerar och han gladligen balanserar på olika föremål och i olika höjder så tar vi tillbaks träningen till agilitybanan. Men allt annat går bra:) Idag så testade grabben däcket för första gången, inga problem! Det slutade med att vi körde en kombination med tre hopphinder och däcket, superkul!

När jag kom hem tittade jag lite på Jenny Damms Handling filmer och begav min sedan ut med trion.  De blev en del Handling övningar runt lyktstolpar och träd, mina stora grabbar bara älskade det! Folk undrade nog vad jag pysslade med när Lucky bara tokskällde, sprang som en dåre  runt träden, och jag hejade på! Kände blickarna…. Strunt samma, vi hade skoj och nu är grabbarna grus nöjda och belåtna:)

På onsdag har vi en till dejt med Claudia, får se vad hon hittar på för skoj och utmaningar till oss då:)

Bara en vecka kvar tills pojken en del av vår familj:)

Bara en vecka kvar tills pojken blir en del av vår familj:)