Tillbaks i storstan

Kom hem inatt från Göteborg, även fast dag 2 med veterinär C-G Siwertsson var superintressant och lärorik så var det skönt att komma hem till Stockholm. Jag, Claudia och Lina fick oss ett par goda skratt när vi insåg vilken klass det var på hotellet vi hade bokat oss på. Inte det bästa om man säger så… Strunt samma, ett litet äventyr var det i alla fall:) Om inte annat så hade jag kul med tjejerna trots den ihållande huvudvärken. Om ni vill se bilder och läsa mer från vårt lilla äventyr i Göteborg så gör det på Claudias blogg (sök på Claudia Galli).  Hon är till skillnad från mig en riktig proffsbloggare!

Det blev ingen vila alls efter hemkomsten, efter ett par timmars sömn så bar det av till Hundens Hus, tog med mig Flash. Han behöver få stå på egna ben och inte alltid förlita sig på sina storebröder. Det är ett bra gäng instruktörselever så det passar sig bra att använda sig av dem i Flashs social och miljöträning. Förutom att han bara “var med” så passade vi på att träna lite kontaktfält, fokus och stadga på nedrevåningen när alla elever hade lunch. Får se hur långt vi kommer på den fronten under de här 2 dagarna:) Blir lunchträning imorgon också, men på fredag är det Agilityutbildning på nedrevåningen så då blir det ingen träning för oss. Nu ska jag kolla på min nya “slalomfilm” från Kanada, Susan Garrets nya. Får se om Flash lär sig slalomen på 12 dagar?!