Äntligen 4 tassar i!

För Flash går det framåt, har inte hunnit träna så mycket på sista tiden men fick in ett träningspass med bolmfatet häromdan. Äntligen fick vi till det en par repetioner med alla 4 tassar i blomfatet på en gång! Men det är långt ifrån klart… Vi började även att träna kontaktfält på en möbel hemma, den sluttar ordentligt så där tränade vi framtassarna på golvet. Har ju tänkt att gossen ska bli en agilitykille:) Har anmält oss på agilityläger i sommar men den var redan full så vi står nu på reservlistan. Håll tummarna för att vi kommer med! För nu är jag sugen att komma igång så vi kan börja tävla. Snooby och Lucky har det blivit en del Uppletande med på sistone, börjar gå riktigt bra faktiskt. Snooby är ett riktigt ess! För 2 dagar sen sprang jag rakt in i 3 älgar när jag skulle gömma leksak, perfekt störning tänkte jag då… Kallade in jyckarna som satt ute vid vägen och väntade så de såg älgarna  lufsade iväg, gick sedan tillbaks och satt dem när jag gick in och gömde leksaken. Väl tillbaks hos gossarna skickade jag Snooby på leta, tyckte att jag hade gjort det riktigt svårt nu… men icke! Han gick ut och sökte av området med samma glädje och koncentration som vanligt, stuntade fullständigt i alla älgspår! Lucky som var nr 2 på att leta var helt klart störd över all färsk älgdoft, men efter mycket om och men klarade även han uppgiften. Sååå kul med hundträning!

Nu bär det av till Göteborg för lite vidareutbildning:)