En trött kille….

Jag sussar sött i mitt lilla husEfter 3 heldagar på Hundens Hus, där allt från miljöträning till kryp tränades  så är min lilla Flash ordentligt trött. Faktiskt skönt för det händer inte speciellt ofta;) En av instruktörseleverna, Camilla, tog en hel del foton idag och lovade att mejla mig dom så jag kan lägga ut dom här. Hon tyckte nämligen att bloggen var väldigt “fotolös”, måste ju hålla med:( Men det ska bli ändring på det….  så fort JAG lärt mig att ta med kameran! Eftersom alla elever fick i läxa att läxa in en cirkuskonst så bestämde sig jag och Martina att också göra det, eller var det eleverna som krävde det…?;) Martina skulle lära sin hund att skämmas och för mig blev det att lära Flash att krypa. Vi startade redan i pausen och hann så långt att gossen kravlade sig steg för steg längs det allt för hala golvet, får se hur många träningspass det behövs innan han kryper på signal:)