Idag startar Inkallningsskolan 1:2!

Äntligen! Idag drar vi igång, första lektionen i Inkallningsskolan öppnar och sedan är vi full gång 😀 Lektionerna kommer att öppna tre gånger veckan, måndagar, onsdagar, och fredagar och vi startar med lek och belöningsutveckling i block 1. Efter 10 lektioner av värdeskapande och motivationshöjande lekar så går vi in i block 2 och tränar in en super-inkallning!

DSC_0681
Massor av roliga och relationsskapande lekar där hunden VÄLJER dig utlovas! 😉

Skynda dig och hoppa på tåget så du är med ifrån dag ett och få tillgång till tre månaders superträning med nonstop coaching ifrån instruktör via online klassrummet. Ställ hur mycket frågor du vill och lägg upp film på dig och din hund om du vill ha exakt och personlig feedback! Allt du behöver finns i klassrummet, ses på insidan! 😀

, ,