Frågor & Svar tisdag!

Målet med K9 Education som företag är att utbilda och sprida kunskap om vår bästa vän, hunden. Det kan innebära alltifrån att lära hundägare hur de får sin hund att komma på inkallning så hunden får möjlighet att får springa lös ibland. Det kan innebära att lära hundägare hur de får sin hund att sluta dra i kopplet och stressa på promenaderna, och även hur de får sin hund till att vara trygg och lugn vid hundmöten. Att kunna göra såna förändringar betyder ofta en stor skillnad i livskvalitet för både hund och hundägare. Därav fokuserar vår kursverksamhet mycket på just att få vardagen att fungera på bästa möjliga sätt, och det betyder att förutom folk som anmäler sig på kurs så är K9 Educations mejlbox ofta full av frågor ifrån hundägare som behöver hjälp med något specifikt problem.

Det har tidigare resulterat i att det kan bli många timmar framför datorn för att försöka hinna svara på alla frågor och mejl och just därför har vi lagt upp vår tjänst online coaching som flera tagit del av. Men för att ge fler chansen att ställa sina frågor kommer K9 Education att bjuda på “Frågor & Svar Tisdag”. Det betyder att jag kommer att ta en fråga jag fått in under veckan och svara på den i en videoblogg som läggs upp här tisdag varje vecka. Det här är självklart kostnadsfritt och jag kommer att välja den frågan som jag tror flest av er kommer att ha nytta av att höra ett svar på.

Så har du en fråga du vill ha svar på, mejla den till kickan@k9-education.se och så ses vi på “Frågor & Svar tisdag! 😀

Njuter av våren... :)

Njuter av våren… 🙂

Ps! K9 Education kan inte garantera att just din fråga blir besvarad…

, ,