Äntligen! 9 juni öppnar Inkallningsskolan online!

Sommarens kurs är här! 

K9 Educations första online kurs har äntligen öppnat. Efter att ha testat systemet på våra “live” kursdeltagare under några kurser känns det nu tryggt nog att öppna första online kursen, och det blir en inkallningsskola! Det är en riktig grundkurs som startar med 10 lektioner lek och belöningsutveckling som sedan går över i 16 lektioner med häftiga inkallningslekar. Sammanlagt 26 lektioner som ger dig och din hund världens bästa start. Och det bästa av allt, kursen löper över hela 12 veckor! Det här betyder att alla kursdeltagare har ända fram till 1 sept till att ta sig igenom hela programmet. Läs mer om kursen nedan.

Kickan Nicolic

“För att kunna ge hunden friheten av att kunna gå lös krävs en väl fungerande inkallning. Det är en förutsättning för att hålla hunden trygg, säker och respektfull mot sin omgivning. Hunden bör kunna kallas in i alla möjliga olika situationer och miljöer.

Att träna hunden till att lystra på inkallning ger inte bara en hund som kommer när du kallar utan skapar en god relation där hunden ser ett värde i samspelet med sin människa.

En viktig grundkunskap som ger möjlighet till frihet under ansvar.

Genom roliga och effektiva lekar och övningar kommer hunden att lära sig att älska komma när du kallar!

Inkallningsskolan är upplagd i lager på lager av grundkunskaper med start i lek och belöningsutvecklingen för att alla ska få de absolut bästa resultaten. Kursen passar alla, allt ifrån valpar och unghundar, till omplaceringshundar och vuxna hundar som behöver lära sig att samspela med sin människa i diverse miljöer. Kursen är skapad i lager på lager av roliga lekar som lägger grunden inför all form av framtida samarbete då inkallning är så mycket mer än att hunden kommer då du kallar.

Inkallningsskolan är den bästa grunden hunden kan få! Den är upplagd över 12 veckor så alla kursdeltagare hinner ta sig igenom alla övningar och bygga upp hundens kunskap och samarbetsvilja från grunden på ett pedagogiskt sätt, och eftersom det är en online baserad kurs finns det inga tider att passa, utan ni tränar och leker när det passar just er. Lektionerna släpps med jämna mellanrum för att göra det extra lätt att följa upplägget. Alla släppta lektioner, kursmaterial, instruktionsfilmer, text och bilder finns tillgängligt dygnet runt i online klassrummet. Följ kursen via datorn eller ta med den ut när ni ska träna och logga in via surfplattan eller smartphonen!

Första lektionen av lek och belöningsutvecklings delen öppnar mån 9 juni. Lektionerna släpps måndagar, onsdagar och fredagar, det vill säga, tre lektioner i veckan. Lek och belöningsutvecklings delen på 10 lektioner löper över juni månad och därefter startar inkallningsträningen som löper över juli och första veckan i augusti, på hela 16 lektioner!

Inkallningsskolans sista lektion släpps 6 augusti och därefter har du tillgång till allt kursmaterial ända fram till 1 september! Allt för att du ska ha möjlighet att ta dig igenom hela programmet och fokusera extra på de delar just du och din hund behöver öva på. På 3 månader hinner alla gå ifrån en icke existerande inkallning till inte bara en briljant inkallning, utan en pålitlig sådan också!”

Hoppas vi ses i Inkallningsskolan och varmt välkomna att spendera din träningssommar med oss!

, , , , ,