Vilken kurs skulle du helst vilja ha som första online kurs?

Min idé om att att starta upp med online kurser kom såklart av att jag själv går en hel del kurser via nätet, men när jag väl påbörjade det här projektet utvecklades det till att även mina “vanliga” kursdeltagare skulle få egna klassrum där de kunde följa allt vi går igenom “live”. Allt för att få ut det mesta av kurserna. Nu har jag testat på det nya systemet lite smått med mina “live” deltagare och känner att det börjar bli dags för en riktigt online kurs! Under årens lopp har jag fått en hel del förfrågningar om att jag ska ha några kurser i andra delar av Sverige, eller om jag kan sätta upp någon intensivkurs över en helg eller liknade, mestadels av personer som gärna vill gå en Antijaktkurs. Men jag har alltid sagt nej till intensivkurser för att jag inte tycker att det blir någon kvalité i hundträningen. Alldeles för mycket korvstoppning, både för tvåbent och fyrbent.

Därav kom tanken, online kurser. Då kan vem som helst vara med, oavsett geografi! Så till min fråga,vilken kurs skulle du helst vilja ha som första online kurs? Eller vilken kurs tror du hundägare mest skulle ha mest nytta av även om du själv kanske inte skulle vilja gå kurs över nätet?

Vad jag har funderat på hittills så är det en inkallningskurs, och/eller en lek och belöningsutvecklingskurs. Det är ändå ganska stora delar av Antijaktkursen.

Tacksam för era tankar, idéer och förslag! 🙂

Flash och Ice balanserar på stock vid vattnet

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

,