1 plats kvar på Antijakt kursen!

Antijakt kurs i Haninge Hundhall, boka dig här!

Har du en hund som mer och mer börjar visa intresse för fåglar, ekorrar, katter, änder mm. Går den och letar spår efter djur i skogen? Sticker den vid syn av en hare eller ett rådjur? Då är detta kursen för dig!

Vill du ha en hund som kan gå lös i skog och mark utan att störa viltlivet så krävs det träning och en förståelse för hundens naturliga behov. I denna kurs kommer vi att lägga grunden till en samarbetsvillig hund med stor förväntan på sin husse/matte, även i “jaktmarker”. Vi går igenom olika typer av aktivering som jaktkompensation och tränar på hur du ska sänka hundens motivation för jakt på egen tass. Vi kommer att jobba med en mängd inkallningsövningar, impuskontrollsövningar, skvallerträningsövningar, och sist men inte minst kommer vi att lära hunden att lystra och svara på dina signaler i ett upphetsat tillstånd. En väldigt viktig del i att få hunden under kontroll. Vi går även igenom inlärningen av ett väl fungerande “nej!”. Beroende på individ kan träningsplanen se lite olika ut för de olika deltagarna.

I kursen ingår kursmaterial, steg för steg instruktioner av övningarna.

Vi kommer att hålla till i nya Hundhallen i Haninge!

Hundhallen är en ljus och öppen uppvärmd lokal på med 422 m2 träningsyta, kök och toalett. Hundhallen ligger en trappa upp, hiss finns. Utanför dörren finns tio fria parkeringsplatser, många fler parkeringsplatser finns i närområdet.

Adress: Gamla Nynäsvägen 3F – 136 47  HANINGE
Sön 2, 9 & 23 mars kl. 10.00-13.00

, , ,