Extra insatt Lek & Belöningsutvecklingskurs

Eftersom Lek & Belöningsutvecklingskursen snabbt blev full har jag nu lagt in ytterligare en kurs med start sön 6 april. Då kommer garanterat min nya sajt vara igång fullt ut vilket betyder extra lyx för alla kursdeltagare. Alla som går kurs för K9 Education kommer att få tillgång till en klassrum online där de kan följa alla övningar och lekar vi går igenom. Målet är att ha varje kurs och kurstillfälle finns tillgängligt i skriftliga steg för steg instruktioner, bild och film. Men det är något som kommer att fyllas på under resans gång. Steg för steg instruktioner finns till i princip allt utom agilitykurserna (vilket kommer komma ut sist på sajten), fina bilder tagna av Annika Klercker som illustrerar många av övningarna, och jag har försökt att hinna med att filma så mycket som möjligt. Både bild och film biblioteket kommer dock att fyllas på med tiden.

Tanken med sajten är att göra alla kurser så pedagogiska som möjligt för alla kursdeltagare, informationen kommer att presenteras “live” under kurstillfället och direkt därefter går det att ta del av lektionen på online klassrummet där man även kan ha kontakt med sina klasskamrater ifall man vill det.

Självklart kommer rena online kurser också för de som vill “gå kurs hemifrån” 😉

Så skynda att boka din plats på nästa Lek & Belöningsutvecklingskurs nu!

Ps! Snart flyttar bloggen och kommer att ligga på den nya sajten, men jag kommer att presentera all info här innan flytten 🙂

 

, , , ,