Leo söker ett nytt hem

Efter att just medverkat i en valpkurs hos mig inser nu Leo's familj att de inte har den tiden för Leo som de önskade. De vill nu hitta ett kärleksfullt hem till Leo hos någon/några som har intresse och vilja att lägga ned den tiden som behövs för att tillgodose en liten Jack Russells behov.
 
Familjens annons nedan…
Leo är född 9/7-13 S-GB 186/13

Färg: vit och tan

Hårlag: slät

Uppfödare:Lars Heldt (Norrbackens kennel) Björnhult 24, 310 21 Hishult

Han är:

Veterinär besik. ua.

Vaccinerad

Chippad

Avmaskad

3års dolda fel försäkrad

 

Nu måste vi tyvärr sälja våran fina underbara hund Leo pga att vi inte har tid för honom. Vi har haft honom sen han var 9 veckor gammal och nu är han 5 månader. Han har vuxit upp med våra 3 barn som han älskar att leka med. Han är i det närmaste rumsren, han håller sig hela natten men på dagarna får man gå ut med honom ganska ofta.

Det som följer med är:

Hundbädd

Bur

Matskålar

Koppel

Klosax

Leksaker

 

Kontakta Meira Höglund vid intresse:

meira_7712@hotmail.com

tel. 073 673 00 39

, ,