Äldre hundar är också värda att investeras i!

Jag glädjer mig extra mycket när jag får människor på kurs och/eller privatträningar som har tagit sin an en omplaceringshund och/eller de som lägger ned tid, energi och pengar på en lite äldre hund. Den här veckan har jag haft Isabel här från Skövde med sin 9-åriga tik Tindra. Tindra är en osäker och ibland rädd dam som behöver lite hjälp på den fronten. Och det beundransvärda i det hela är att matte Isabel tar sig tiden och lägger ned pengar på resa, boende och privatträningar för att hjälpa sin vän. Jag har inte många som går kurs eller privat med äldre hundar överhuvudtaget, ännu mindre sitter och åker långt och betalar boende för att få gå privatträningar. Eloge till dig Isabel!

Ända sen jag gick ut med att jag ger 10% rabatt till alla som tar sig an en omplacering under deras första år tillsammans så har jag haft tanken på att ge samma erbjudande till de som vill investera i sina äldre hundar. Så, är kommer det, 20% rabatt på alla kurser privatträningar till hundar över 7 år! Jag höjer även rabatten för alla omplaceringshundar (första året i sitt nya hem) till 20% på privatträningarna 😀

 

, , , , ,