Korta, runda och trubbiga klor med klofil

20131124-232548.jpgAtt jag inte testat förut! Elektronisk klofil. Jag har alltid haft problem att få Luckys och Flashs klor tillräckligt korta. Snooby och Ice sliter alltid ned sina klor ganska ordentligt så de brukar vara relativt korta. Där behöver inte klippa av speciellt mycket av klorna, men det behövs på Flash vars klor som växer som ogräs. Efter jag såg youtube klippet om hur viktigt det är med korta klor så ville jag testa att även fila ned dem.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=MM4HQDb1Ef0&w=640&h=385]
Nu kommer jag alltid att fila efter en klippning! Eller bara fila om klorna är relativt korta. För första gången har Flash så korta runda och trubbiga klor att han inte hörs när han går på golvet längre. Jag är super nöjd! Testa själva

Tränar ni i någon inomhushall med matta så är det också bra om hunden har korta och trubbiga klor så de inte skadar mattan.