Min ängel lider inte mer…

Min smärta är överväldigande, mitt hjärta är i tusen bitar, samtidigt som jag är helt apatisk…. Min ängel Lucky fick imorse somna i min famn, och jag ville inte släppa, satt med hans huvud i mitt knä länge… Jag vet inte hur jag ska gå vidare, jag vet inte hur jag ska orka, Goran och mina pojkar är allt, dom är allt, och nu fattas Lucky… Det enda som räddar mig från total kollaps är att jag vet att min vackra ängel inte lider mer, och att jag har mina andra pojkar här som fortfarande behöver mig.

Hur ska vi kunna gå och lägga oss ikväll utan att Lucky ligger på sin kudde mellan oss? Hur? Snälla nån säg mig hur? Jag är i en mardröm, en mardröm och jag kan inte vakna… Mina tårar tar aldrig slut, trycket i bröstet gör det smärtsamt att andas… Saknaden är obeskrivlig, min unge, mitt älskade son… Lucky, hur ska jag leva utan dig?

IMG_3997