Min värld har rasat

Har inte velat blogga om det här men känner att jag måste för jag orkar inte svara på fler mejl eller mess.

Min värld har rasat, min underbara älskade unge Lucky är dålig, något som har kommit som en total chock för oss. Han har bara 25% njurfunktion kvar… Och med det beskedet stannade allt upp… Jag kan inte äta, det gör ont att andas… Jag vet inte hur jag ska överleva… Han är mitt barn, mitt barn…
Jag har ställt in allt den närmsta tiden, jag orkar inget, vill bara vara med mina pojkar. Jag vill spendera varenda sekund med Lucky. Jag kan fysiskt inte göra någonting annat.

Just nu finns bara bubblan med min familj, Goran och pojkarna, och vi vill bara vara tillsammans, inget annat.

Så jag kommer att vara “borta” från blogg, kurser och allt annat ett tag, och jag hoppas alla förstår… Tack.