Veckans vinnare!! v 14 & ny vinnare v 13!

Grattis till Desirée Nordin som blev vinnare av veckans bok av Turid Rugaas, Vad gör jag när hunden drar i kopplet? Eftersom du även kommer att gå min koppel & följsamhet så får du boken då. Tänk vilket proffs du kommer att vara på det här med koppelträning! 😉

Vi har även en ny vinnare till Marie Hanssons bok Agility Action eftersom förra veckans vinnare ej “inkasserat” den.
Så alla ni som är med, glöm inte att man endast har veckan på sig att mejla hemadressen när vinnaren presenteras, annars går boken vidare! Så, grattis till Benita Poulsen som boken Agility Action nu går till! Mejla mig adressen boken ska skickas till så lägger jag den på lådan snarast 🙂

Imorgon kommer min efterlängtade tripod till iPhonen så från och med nästa söndag blir dragningarna filmade igen 😉

Ha en fortsatt trevlig söndag alla vänner!

Å glöm inte, imorgon måndag, NY BOK till utlottning!

, , , , , ,