Kennelhosta

Nu går kennelhosta igen, fler av mina kurshundar har varit sjuka och fått hoppa av och idag fick jag mess om att att hundarna ute vid stallet också har drabbats. Så ingen ridhusträning för mig och grabbarna med andra ord!

Nu träffar ju mina pojkar sällan andra hundar vilket gör chansen för smitta mindre så klart, men bara att vistas på samma område/plats kan räcka för att föra smittan vidare. Tänk på det och var lite restriktiva med era hundar nu så ni håller dem hostfria!
Är du en av dem som går inkallningskurs/koppel & följsamhet/privatträning hos mig (alltså tränar på min tomt) uppskattar jag verkligen om ni har extra koll på era hundar, och vid minsta misstanke om smitta så bokar vi om!
Detta gäller även vid alla andra kurser så klart. Inga sjuka hundar på kurs helt enkelt.

Eftersom jag inte kommer att träna pojkarna i ridhuset finns det nu lite extra tider för privatträningar. Bland annat nu på tors 10-12, fre 11-12. Lör-sön 27 & 28/4 10-12. Vid intresse mejla mig på kickan@canine.se

, ,