Privatträning i agility

Efter en hemskt låååååångsam biltur (tror inte att jag åkte fortare än 30 km/tim) i tung trafik och med ordentligt snöfall kom jag nästan en halvtimme försent till Pontojärgatan på Kungsholmen. Hundens Hus delar numera sin lokal där med Caroline Nipstrand och Cecilia Lindh som startar upp med deras egna kursverksamhet. Med nyinköpta agility hinder var de redo för att lära sig lite mer innan de kör igång på egen tass. Därav kom jag med in i bilden 😉 Idag gick vi igenom hur jag tänker, gör och lär ut vid hinderinlärningen. Det lutar att det blir en till träff då vi ska gå igenom lite grunder i handling också. Eftersom kurserna kommer att ligga på aktiveringsnivå räcker det förmodligen med dessa två gånger. Fokus har hittills legat på en säker och pedagogisk inlärning, något som är viktigt oavsett vilken nivå kurserna ska ligga på. Ska bli kul att gå igenom lite styrning också 🙂

Stort lycka till i den nya lokalen tjejer! 😀

 

, ,