Plats kvar på vinterns valp & unghundskurs

Har du en valp eller unghund och är kurs sugen finns det fortfarande plats kvar på min Pre Sport Puppy Class som startar 19 feb i Djurgymnasiets stora träningslokal i Västberga.

 

För dig som vill ha en kreativ och arbetsglad hund där målet är en välanpassad, trevlig familjemedlem och även en framtida tränings- och tävlingspartner.

Genom roliga lekar och övningar kommer valparna att lära sig en sund balans mellan passivitet och aktivitet, en av de viktigaste grunderna för alla hundar oavsett mål. Med leken som huvudsakliga redskap kommer du och din valp/unghund att utvecklas på ett naturligt sätt tillsammans under kursens gång. Varje kurstillfälle börjar med hantering, något som är viktigt för alla hundar, inte minst framtida tävlingshundar. Kursen har som mål att skapa lättbelönade, kreativa och balanserade hundar som kommer att gynna både vardag, träning och tävling. Stor fokus ligger på lekutveckling och inkallning.


Vid intresse anmäl dig här! 😀

 

 

, , , , ,