10% rabatt på både kurser och privatträningar!

I morse när jag var ute med sönerna på prommis träffade jag på en man och hans omplaceringshund, en härlig hane på vad som gissades vara ca 18 månader. Troligen border collie i, men han var stor och maffig, liknade lite en karelsk björnhund. Mannen hade bara haft honom i några veckor (han var från Hundar utan Hem) och de höll på att lära känna varandra. Han upplevde lite problem med koppelgåendet och vid hundmöten och ville ha hjälp. Jag uppgav min hemsida och hoppas att jag får träffa dem igen, det var bara en sån där kille man förälskar sig i (hunden alltså! ;)) Hur mycket energi som helst! Ni vet, som jag älsssskar! Men det är ju inte alltid så lätt som ny hundägare att veta hur man ska handsaks med all dess energi. Det kan lätt bli missförstånd och frustration från båda sidor… Inte alls ovanligt.
Hur som helst så blir jag alltid väldigt varm om hjärtat när jag träffar någon som tagit sig an en omplacering, någon som ger en själ en ny chans i livet, en ny chans till kärlek, trygghet och gemenskap. Beundransvärt!
Men någonstans där behövs ju även kunskap för att få vardagen att fungera friktionsfritt, där tänkte jag att jag skulle komma in 😉 Skämt åsido… Jag har velat göra någonting extra för de som tar sig an en omplaceringshund länge, men har liksom inte kommit till skott. Men i morse slog inspirationen till i form av denna härliga hund och hans nya husse/familj. Så från och med nu kommer jag att erbjuda alla som tagit sig an en omplaceringshund 10% rabatt på både kurser OCH privatträningar under det första år tillsammans!
Personligen tror jag att börja träna sin hund på ett positivt sätt är det absolut bästa sättet att relativt snabbt lära känna sin nya familjemedlem. Genom träning (lek!) läggs även grunden för ett trevligt samarbete och därigenom grundas också vardagslydnaden.

Så är det någon som nyligen tagit sig an en omplaceringshund och vill ha hjälp med att lägga goda grunder, kika in under kurser på Canine´s hemsida och glöm inte att skriva “Omplacering” i meddelande rutan vid anmälan. Välkomna! 🙂

 

,