Från valp till stjärna

När boken “Från valp till stjärna” av Maria Brandel kom ut beställde jag den med en gång för att den beskrevs att handla mycket om belöningsutveckling och lek som sedan utvecklas vidare till färdiga moment. Helt i linje med mitt tänk, trots att lydnad inte är min passion. Jag tycker det var en bra bok som alla kan dra nytta av, vare sig man är intresserad av lydnad eller inte. Just på grund av alla lek och belönings grunder.

Vad jag hade missat var att det nu har utkommit en DVD som komplement till boken, så självklart beställde jag även den och blev riktigt överraskad över hur mycket av grunderna som liknar grunderna för agility. Så det känns verkligen som om jag är inne på helt rätt spår med med min Pre Sport Puppy Class, det spelar ingen roll var den tilltänkta tävlingsgrenen är, grunderna är ändå desamma. Grundträning, I JUST LOVE IT!

För er som också vill lägga goda grunder inför träning och tävling, häng på min Pre Sport som startar 19 feb!

 

, , , , ,