Privat träningar

Jag har haft en del privat träningar på sistone, och har en gäng kvar innan året är över. När jag började som instruktör för 12 år sen tyckte jag inte om privat träningar utan ville helst bara ha kurser, men nu älskar jag privat träningarna då jag helt och hållet kan fokusera på ett ekipage.

Att kunna anpassa träningen helt efter ekipaget ifråga känns riktigt lyxigt, det blir kvalité på helt annat sätt.

Den här söndagsmorgonen fick jag lyxen av att prata lek, belöningar och att gasa hunden! Jag fick prata action med andra ord, mitt favvo ämne 😉 Sofia som också jobbar som instruktör var till min förtjusning även hon väldigt intresserad av belöningssytem och lek.

De fick lite läxor med sig hem och vi ska ses igen om två veckor för att ta lekandet vidare, ska bli kul att se de har utvecklats till nästa gång. Ett plus var att även husse verkade vara riktigt glad i att leka, jag tror att jag kommer att se fina resultat tills nästa gång 🙂

Flashan fick vara med litegrann och visade hur en lektok ser ut 😉 Han fick även ta en liten bus stund med Maximus som han gillade med en gång, lagom storlek tyckte Flash! 😉

 

,