Silvia Trkman’s nya DVD!

Jag har precis tagit mig igenom denna och √§r tok inspirerad som vanligt efter en Silvia film ūüôā

Eftersom jag deltagit p√• Susan Garrett's online kurs i kontaktf√§lt s√• har jag nu tv√• ganska olika s√§tt att tr√§na in springande kontaktf√§lt. Vet inte √§n vilken metod som sitter b√§st i magen, kanske ska testa b√•da metoderna, jag har ju tv√• gossar som tr√§nar ūüôā Lucky √§r numera pensionerad fr√•n agilityn och busar med annat ūüėČ

Men det f√•r v√§nta till v√•ren, inte s√§song just nu liksom… Vi har startat lite med Susan's metod men slutade f√∂r att jag blev frustrerad, men efter jag nu sett Silvia's film f√∂ll dock bitarna p√• plats och jag inser att jag inte hade n√•got att vara frustrerad √∂ver! S√• jag vill absolut plocka upp tr√§ningen igen!

 

, , , , , , , ,