Medan matte har specialsökskurs…

Har pojkarna hängt med husse i skogen. Tur att de var nöjda och belåtna när de kom hem för jag var helt slut, är inte van att jobba dag! Hur gör “vanligt” folk egentligen?
Tacka vet jag nattskiften och en massa ledigt! Även fast hundträning är min passion skulle jag inte byta ut att jobba natt för att jobba med hundar/hundägare hela dagarna för att sedan inte orka ha roligt med mina egna gossar.
Någon gång så här, visst… Men annars gillar jag mina kurskvällar, någon privatträning på förmiddagen och mina nätter. Det lämnar mig tid till min prioritet nummer ett, mina pojkar! Tid med Goran och hundarna är värt hundra gånger mer än göra “karriär”, vilket jag har haft chans till mer än en gång.
Min lediga tid är värd sin vikt i guld! 🙂

20121006-204344.jpg
Att spendera tid med dessa vackra själar, det är min lycka!