Jag är anmäld!

Jag tycker om att kontinuerligt investera i min kunskap och utveckling som tränare, och nosarbete är något jag finner extremt intressant! Därför är det självklart viktigt fortsätta att själv gå på föreläsningar, kurser och utbildningar. Numera springer jag inte på allt som finns att gå utan väljer ut det jag tycker är riktigt intressant och kul, och för föredragshållare/instruktörer som själva är aktiva och framgångsrika inom sitt område. Så den här dagen med dessa föreläsare passade ju perfekt, mina gamla träningskompisar och lärare från Chicken Camp 😀

Rekommenderar er att hänga på och lyssna om ni är intresserade av hundträning! Läs nedan!

World class K9 training – Hundutbildning i världsklass!
Välkommen på en speciell dag om hundträning!
Symposium om tjänstehundar 21 Oktober 2012, Barkarby gård i Stockholm.
Öppen för alla som är intresserade av att lära sig om specialsök med hund, försvars- och polishundars arbete.

http://www.worldclassk9training.se

Föreläsare: Bob Bailey, Simon Prins, Eric Burchell and Ole Auten
Utöka din kunskap genom att lära dig hur du kombinerar dina mentala förmågor … OCH dina mekaniska kunskaper.

Låt Bob Bailey dela med dig hans unika erfarenhet av tillämpad beteende analys. Låt honom ta dig genom vad som gjorts – historian av djur utbildade för CIA. Vad som är möjligt att träna en hund (djur) och hur kan du göra samma sak.

Låt Simon Prins dela med dig hans hemligheten till att vara en excellent tränare, användandet av protokollet & datainsamling. Låt honom berätta hur man kan föra hundträning från en konst till en mekanisk färdighet. Låt honom berätta om sin träning att vägleda hundar inomhus/utomhus, inte bara att gå till vänster, höger och komma tillbaka. Hundarna är också utbildade för att gå upp för trapporna, sitta och titta på objekt, hämta föremål och lämna objekt. Och det är gjort utan att föraren i sikte för hunden, får hunden signaler / kommandon från en hörlurar eller halsband.

Låt Eric Burchell dela med dig sin speciella Specialsöks teknik, med Vapour detektion hundar. Vad är Vapour Detection? Hur skiljer det sig från konventionella detektionsmetoder? Den vetenskapliga vinkeln och historien. Träningen av Vapour Dog. Problemlösning.Slutprodukten.

Låt Ole Auten dela med dig arbetet med hundarna vid det Norska Försvarets Hundskola. Urval,träning och användning av militära arbetande hundar (MWD)

OBS! Senaste anmälningsdag är 30 Augusti 2012

Vi ser fram emot att träffa dig där!
Anne-Marie Folkesson, SBK & Marie Fogelquist, House of Learning
Arrangerad av Svenska Brukshundklubben, SBK och House of Learning