En bra dag, med ett undantag…

Vilken underbar vårdag, jag och pojkarna har haft två korta lekpass i solen, ett på väg ned till Mimmi och ett på vägen hem. Mellan lekpassen blev det en långis i skogen med min fina tjej som bara blir mysigare och mysigare att rida ut med. Vi börjar hitta varandra, mycket på grund av markträningen tror jag. De signalerna hon inte svarat på när jag suttit på ryggen har jag jobbat med från marken och det verkar ha gett resultat.

Efter skogsvändan väntade Mimmis kraftfoder och örter medan pojkarna fick en varsin morot att tugga på. Det är hur skönt som helst att kunna ha alla tillsammans utan att vara orolig för att något ska hända. Mimmi är så super snäll och pojkarna bryr sig inte om henne speciellt, förutom Flash! Han vill diskutera med henne då och då och snäll som hon är låter hon honom hållas 🙂 Nu är det bara Nisse katten som ska introduceras för “lilla” Mims, det får bli när jag tar hem henne till tomten för en välbehövlig dusch!

 

 

Lucky ville inte alls posera för kort, han hade ju en bit morot kvar! Hihihi!

Mimmi går alltid lös ned till hagen nuförtiden, hennes följsamhet blir bara bättre och bättre 🙂

Det tråkiga med med våren är ju bland annat fästningarna, hittade den här på Snoobys tass när jag duschade av all lera 🙁 Fästing plockaren åkte fram för första gången i år… Usch! Imorgon kommer Scalibor att inhandlas!

Efter timmarna i solen blev det en avslappnande vibb för grabbarna, Snooby först såklart 😉

Nu väntar jag på att Goran ska komma hem så vi kan ha fredagsmys 🙂