Bara en plats kvar!

Gud vad jag ser fram emot min nya kurs i Lekutveckling! Jag längtar verkligen på att få köra igång den 😀 Just nu håller jag på med en Keynote presentation av kursen och alla lekar vi ska hinna att ta oss igenom, jag funderar faktiskt på att ge alla mina “lekdeltagare” presentationen efter kursens slut så de har alla lekar och övningar för framtida bruk.  
 
Färdigheter vi kommer att fokusera på under kursens gång är… 
 
Jaga 
Gripa 
Hålla kvar 
Kamplek. Dra, lägga vikten bakåt 
Släppa på “tack” och gripa på “ta den!” 
Externbelöning. Driva mot utlagd leksak eller matskål på signal 
Apportering. Komma tillbaka med leksak och lämna av 
Självkontroll. “Det är ditt val” övningar 
Skifta mellan olika leksaker 
Skifta mellan lek och matbelöningar 
Skifta mellan aktivitet och passivitet 
 
Allt för att få förstärkningsdelen att fungera optimalt så fokus kan ligga på den “riktiga” träningen.  
 
Låter det välbehövligt och jäkligt kul? Anmäl dig här! 😀 
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=YVoKknZX1VQ&w=640&h=385]

, ,