Värmande ord i jobbiga tider

Vi har haft det riktigt tufft den senaste tiden, Ice har varit dålig och utredningen Bagarmossen gjort har inte gett oss några svar alls, febern bara kommer… Det gör så ont så ont i hjärtat att se någon jag älskar så oändligt mycket lida utan att veta hur jag/vi ska hjälpa honom, hjälplösheten är hemsk… Olidlig vissa stunder, men vi har fortfarande hopp om att hitta lösningen. Vi ger inte upp, på fredag åker vi till Ulltuna med älskade Isblå.

Jag orkar inte ha kurser och privatträningar som vanligt men igår var det ändå skönt att få komma iväg en stund och få prata belöningar och belöningsteknik, ni vet, min passion 😉 Efter 1,5 tim när föredraget var över kände jag bara nej!, jag har ju så mycket mer att säga om detta underbara ämne! En väl behövd break.

Ännu mer energi fick jag av Genny Nicklasson´s fina mejl här på förmiddagen, en helt underbar utvärdering från gårdagens föredrag. Tack Genny! Det värmde om hjärtat och gav mig ny energi 🙂

Jag har fått ett gäng frågor om vårens kurser, hur blir det…? Eftersom vi inte vet hur lång tid det kommer att ta innan vi kommer till rätt med Ice hälsa så kommer jag inte att ta på mig speciellt mycket kurser i vår. Det blir några kurser för Hundens Hus i Årsta, plus att jag kommer att ha deras instruktörsutbildning i agility i sommar. Men mycket mer än så blir det förmodligen inte, i alla fall inte förrän Ice har sin hälsa till fullo igen.

Möjligtvis kommer jag i egen regi att ha någon enstaka agilitykurs & handling i ridhuset. Vi får se.

, ,