Träningsinspiration!

Medan Goran & Ice är på väg hem från Gävle sitter jag och försöker tänka på annat, och i min värld finns det inget bättre än att träna fyrbenta 🙂 Så jag, Snooby, Lucky & Flashy har kört ett par roliga träningspass härhemma och nu sitter jag framför datorn och kikar på andra som tränar hund. Först kikade jag på Susan Garrett som lagt ut lite mer klipp på henne och Swagger på Puppy Peaks och sen hamnade jag på youtube.

Det här har jag tänkt på flera gånger sen vi flyttade till hus, att träna in “osynliga” gränser. Exempelvis gå aldrig ifrån tomten utan att jag har gett dem ett varsågod att lämna tomtgränsen. Nu har vi ju byggt staket på framsidan, men grindarna står oftast öppna under dagtid så träningen kommer ändå att serva sitt syfte.

Jag har inte börjat träna detta ännu, men hittade youtube videos med instruktioner om hur hon tränat det, intresserad? Kika här 🙂
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=OuTh47i3hOY&w=560&h=315]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=oNE_WJ1nMu4&w=560&h=315]