Nya favoritleksaken!

Som jag misstänkte har spen gummit blivit en riktig favorit! Tur att jag köpte med mig sju stycken hem 😉
Det bästa är att jag får iväg den en bra bit när jag kastar den och att vi kan kampa när de kommer tillbaka med den. Helt outstanding med Lucky exempelvis som alltid ha velat ha leksakerna för sig själv när han hunnit ifatt dem. Han har varit högst motvillig till att lämna tillbaka leksaken till mig, en brist i grundträningen givetvis, men för snart 10 år sen så la jag inte ned någon vikt vid lekutveckling, till skillnad från nu då jag tycker det är det ABSOLUT viktigaste att göra med en valp och unghund!
Jag har nu tränat bort detta hos gossen med lite olika lekar, en av dem med leksaker som går att både kasta och kampa med, såsom spen gummit.
Jag har kastat leksaken och belönat att han kommit tillbaka ned leksaken genom att kampa med honom.

Spengummit en klar favorit! 😀

20111009-133748.jpg

,