Spen gummi & Bollnäs

Helgen har spenderats i Bollnäs med mina tre gosungar där vi har sprungit agility tillsammans. Många fina lopp, några inte så fina, hahaha!
Resultatmässigt blev det 2 SM pinnar och ett hoppcert till min begåvade Isblå 😀

Men nog om det… Jag hittade leksaken jag letat efter så länge, de såldes för 20:-/styck inne i klubbstugan. Jag såg leksaken för första gången i Susan Garretts DVD Succes with one jump. En gummigrej som hon både kampade med och kastade till hundarna. Å jag älskar leksaker som det går att göra båda med, därför är gummi/nät bollarna också en favorit.
Andra gången jag såg en var på agilitykurs där Annika, en tjej använde samma gummigrej som belöning till sin hund. Jag frågade var hon hade köpt den och hon sa att det inte var en leksak utan nåt man använder till att mjölka kossor med!
Ok, jag känner ingen bonde så… Strunt samma, jag har ju massor med bra leksaker till gossarna.
Men så i lördags såg jag dem! Mjölk spene 20:-, en hel låda full! Köpte med mig sju stycken hem, å nu ska vi ut och röja loss med dem 😀

20111003-125412.jpg

Ett lekpass senare…

Precis som jag trodde, perfekta att både kampa med och kasta!! Fick iväg den en bra bit, och både jag och hundarna fick ett bra grepp när vi kampade. Super! 😀

,