Springande kontaktfält

Den närmsta tiden har jag räknat med att få en femma på A-hindret då jag har börjat träna om hur pojkarna ska ta hindret. 2 på 2 på av fungerar inte för mig helt enkelt. Jag håller inte på kriteriet på tävling! Sporten går ju liksom på tid och att de ska STANNA går inte in i min hjärna, har till och med svårt med det på träning om vi tränar kombinationer. Enda gången jag håller på kriteriet är om vi endast tränar kontaktfält på antingen A-hindret eller balansen. Alltså inte hållbart!
Nu har vi i alla fall kommit halvvägs med de spingande kontaktfälten på A-hindret, tror jag… 😉 Balansen får vänta tills nästa år när det går att träna ute igen eftersom jag inte har någon att träna på i ridhuset.

Så här högt har vi A-hindret nu och under dagens träningspass låg de på 80-90% rätt så imorgon eller i övermorgon höjer vi nog lite till.

20110816-070049.jpg